Login

Vifit breidt samenwerking met Team Jumbo uit

Team Jumbo en Vifit hebben hun partnership uitgebreid. De komende drie jaar wordt naast de wielerploeg ook de schaatstak van Team Jumbo ondersteund door de producent van zuivelproducten en sportvoeding. Het logo van Vifit prijkt het komende World Cup Kwalificatietoernooi, vanaf vrijdag in Thialf, al op de schaatspakken van Team Jumbo. Het contract met het merk van FrieslandCampina is verlengd tot en met 2021 en omhelst nu beide sportdisciplines van Team Jumbo. 

Vifit en sporters: samen producten ontwikkelen
"Ik vind het heel mooi dat Vifit nu ook onze schaatsers zal ondersteunen", zegt schaatscoach Jac Orie. "De afgelopen periode hebben we via de wielrenners al geregeld de producten uitgeprobeerd en daar waren de schaatsers zeer over te spreken. Het is daarom prettig dat we de samenwerking hebben kunnen uitbreiden. Het is super om weer een A-merk aan onze ploeg te verbinden." 

Ook Richard Plugge, directeur van de wielertak, is zeer content over de nieuwe, verlengde overeenkomst. "Het was altijd onze intentie om dit partnership in verloop van tijd uit te breiden. Na een succesvolle periode is het dan ook prettig voor alle partijen dat dat gelukt is. De afgelopen tijd hebben we al samen met Vifit gewerkt aan het verbeteren en ontwikkelen van producten en die trend zetten we de komende periode voort", aldus Plugge. 

Mensen versterken
De schaatsers en wielrenners maken de komende drie jaar gebruik van de producten van Vifit Sport (Proteïnerijke hersteldranken -poeders en -repen plus energiegels en -repen) én Vifit (zoals Vifit drink yoghurt, Vifit Goedemorgen, Vifit Sport kwark en Vifit Sport yoghurt). 

Bas Roelofs, Directeur FrieslandCampina Nederland, kijkt uit naar de versterking van de samenwerking: "Onze filosofie is nourishing by nature. Met onze zuivelproducten willen we mensen versterken. In opbouw naar en na afloop van grote prestaties. Daarom zijn we een goede match met Team Jumbo en is het voor ons logisch dat wij met onze zuivelproducten ook bijdragen aan het schaatsteam. Want vanzelfsprekend is goede voeding voor atleten cruciaal voor een goede gezondheid en sterke prestaties. Ik ben ervan overtuigd dat FrieslandCampina en Team Jumbo elkaar verder kunnen versterken.

Related updates

Food Friday – This is what our riders drink

Hydrating is always important, but even more with the rising temperatures outside. When should cyclists drink and how much? We explain everything about hydration in this weeks’ Food Friday.

Read more

Food Friday – The menu of Roglič

The team is aware of the effect of nutrition on performance. In this Food Friday, we literally give you a sneak peek in our kitchen and you will discover the menu of Primož Roglič during a mountain stage.

Read more

Buy our team kit

Our team kit is for sale now! You can buy the jersey and bibshort for men, women and kids here. Our caps, gloves and neck tubes are also available.

Buy here
 /