Login

Team LottoNL-Jumbo schaatsen tekent contract met Polar

Team LottoNL-Jumbo schaatsen heeft dinsdag een 1-jarig contract met Polar ondertekend. De producent én mondiale marktleider op het gebied van hartslagtechnologie zal de formatie van coach Jac Orie en kopman Sven Kramer voorzien van Polar-hartslagapparatuur, inclusief optimale ondersteuning.

Team LottoNL-Jumbo schaatsen staat bekend om zijn innovatieve aanpak, onder leiding van bewegingswetenschapper en succescoach Jac Orie. De equipe doet al jaren geen enkele training meer zonder hartslagtechnologie en de daaruit vloeiende data zijn voor Orie en zijn begeleidingsstaf cruciaal voor het opstellen en analyseren van de individuele trainingsschema’s.

Jac Orie, Team LottoNL-Jumbo schaatsen: ,,Voor mij is trainen met hartslagmeting cruciaal voor optimale trainingssturing. Polar heeft zich bewezen als een betrouwbaar, innovatief en gerenommeerd merk en daarom ben ik dan ook trots dat Polar Official Supplier van Team LottoNL-Jumbo schaatsen wordt.’’

Sander Werring, Managing  Director Polar: Nederland ,,De passie voor trainingsinformatie en de onverzettelijke wil om sporters te begeleiden om ze sterker, fitter, sneller en de beste te laten worden is wat Polar deelt met het team van Jac Orie. Met de Polar V800 trainingscomputer in combinatie met onze Polar Flow App zijn we van mening dat we een extra 'sparringspartner' aan het team hebben toegevoegd. We zijn trots op de samenwerking met TeamLottoNL en wensen ze veel prijzen toe."

Related updates

Food Friday – Whole wheat or ‘regular’ pasta?

Curious about the advantages and disadvantages between the different types of pasta? You can read all about it in this weeks' Food Friday!

Read more

Food Friday – This is what our riders drink

Hydrating is always important, but even more with the rising temperatures outside. When should cyclists drink and how much? We explain everything about hydration in this weeks’ Food Friday.

Read more

Food Friday – The menu of Roglič

The team is aware of the effect of nutrition on performance. In this Food Friday, we literally give you a sneak peek in our kitchen and you will discover the menu of Primož Roglič during a mountain stage.

Read more
 /