My profile

LottoNL-Jumbo completeert team 2015 met Bulgac

Team LottoNL-Jumbo heeft zich versterkt met Brian Bulgac. De 26-jarige Nederlander heeft een contract voor één jaar getekend.

“Ons team bestond uit 24 renners en eigenlijk vonden we dat net even te weinig voor het programma dat we rijden”, aldus ploegleider Nico Verhoeven in een reactie.

“We hebben toen gezocht naar een renner die op lastig terrein goed uit de voeten kan en zo kwamen we uit bij Brian. Hij paste goed in het profiel en heeft bovendien al drie jaar ervaring in de WorldTour.”

‘Geweldig’

Bulgac, geboren in Amsterdam, is blij dat hij na dienstverbanden bij Lotto-Belisol en Giant-Shimano nu aan de slag kan bij Team LottoNL-Jumbo.
 
“Dit is in een woord geweldig. Dit team is echt een hecht blok en werkt heel professioneel. De randvoorwaarden en de begeleiding zijn uitstekend, waardoor je als coureur echt stappen vooruit kunt maken hier.”
 
Dat is dan ook een van de doelen van Bulgac. “Ik wil de ploeg zoveel mogelijk helpen. Waar mogelijk wil ik zelf de lucht ingaan en stappen zetten richting de toekomst. Ik hoop mij vooral op heuvelachtig terrein te tonen.”

Related updates